Uw gecertificeerde beveiliger in Midden-Nederland
banner

Brand- en sluitrondes

Zakelijke beveiliging

Unit 14 Beveiliging beschikt over een mobiele surveillance dienst. Wilt u begeleiding bij het openen, sluiten of controleren van uw pand? Eenmalig, of wilt u dat wij dit dagelijks voor onze rekening nemen? Geen probleem.

Voor een groot aantal bedrijven in de regio Gooi en Bunschoten-Spakenburg verzorgen wij de dagelijkse opening en sluiting van het pand. Op de door u gewenste tijden zijn wij aanwezig en houden wij toezicht conform de met de opdrachtgever afgesproken instructies.
Wat u wenst, voeren wij voor u uit

Opening pand

Bij het openen van het pand, kunt u denken aan:

  • Het ontgrendelen van deuren (bijvoorbeeld het materiaalhok van de schoonmaak, roldeur parkeergarage)
  • Lichten aan doen
  • Alarm uitschakelen
  • Eventueel wachten totdat de eerste medewerkers aanwezig zijn
  • Etc.

Sluiting pand

Onze geüniformeerde beveiligers kunnen uw pand sluiten conform uw instructies. Hiermee weet u zeker dat alle medewerkers naar huis zijn, maar ook dat de ramen gesloten zijn, wanneer u dat wenst alle apparatuur is uitgeschakeld, de vaatwasser aangezet wordt, de lichten uit zijn, het alarm ingeschakeld is en het pand afgesloten.

Meer informatie?

Bunschoten-Spakenburg

033 43 259 64

Hilversum

035 20 030 03

Vrijblijvend kennis maken

Graag komt een van onze collega’s bij u langs om kennis te maken, om onze dienstverlening nader met u te bespreken en kijken wat voor u de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.