Uw gecertificeerde beveiliger in Midden-Nederland
banner

Over ons

Unit 14 Beveiliging

Unit 14 Beveiliging is sinds 2001 opgericht, in Bunschoten-Spakenburg, en actief, als onafhankelijke beveiligingsorganisatie, in de regio Eemland. Met name de kern activiteiten mobiele surveillance, object- en zorgbeveiliging, voor een groot aantal cliënten. Veel bedrijven als ook particulieren in Midden Nederland, mogen wij tot onze klantenkring rekenen. Sinds 2019 heeft Unit 14 Beveiliging ook een filiaal in Hilversum.

Iedere cliënt, heeft zijn eigen wensen, verwachtingen en risico’s. Dat vraagt maatwerk. Zo kunt u via Unit 14 Beveiliging rekenen op een organisatie met betrouwbare, enthousiaste beveiligers die dag en nacht voor u klaar staan. Niet alleen op de momenten dat wij worden opgeroepen maar ook op de momenten dat u ons eigenlijk zou hebben verwacht.

Daarom heeft Unit 14 Beveiliging voor ieder discipline, speciaal geselecteerd en opgeleide beveiligers, welke intern worden getraind voor een specifieke sector. Uiteraard houden wij onze medewerkers up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen en implementeren wij deze binnen onze organisatie alleen dan, als het onze service en kwaliteit van dienstverlening kan verhogen.

Uiteraard verricht Unit 14 Beveiliging haar beveiligingswerkzaamheden als, een door het ministerie van Veiligheid en Justitie erkend particuliere beveiligingsorganisatie, met landelijke toelating onder nr. ND 1297. Onze organisatie is een ECABO-erkend leerbedrijf.

Sponsor van sportverenigingen

Unit 14 Beveiliging draagt graag een stokje bij aan landelijke en regionale doelen en evenementen, daarom sponsoren wij jaarlijks de volgende verenigingen:

Meer informatie?