Over ons

Unit 14 is sinds 2001 opgericht, in Bunschoten-Spakenburg, en actief, als onafhankelijke beveiligingsorganisatie, in de regio Eemland. Met name de kern activiteiten mobiele surveillance, object- en zorgbeveiliging, voor een groot aantal cliënten. Veel bedrijven als ook particulieren, in midden Nederland, mogen wij tot onze klantenkring rekenen.

Iedere cliënt, heeft zijn eigen wensen, verwachtingen en risico’s. Dat vraagt maatwerk. Zo kunt u via Unit14 rekenen op een organisatie met betrouwbare, enthousiaste beveiligers die dag en nacht voor u klaar staan. Niet alleen op de momenten dat wij worden opgeroepen, ook op de momenten dat u ons eigenlijk zou hebben verwacht.

Daarom heeft Unit 14 voor ieder discipline, speciaal geselecteerd en opgeleide beveiligers, welke intern worden getraind voor een specifieke sector. Uiteraard houden wij onze medewerkers up-to-date van de nieuwste ontwikkelingen en implementeren wij deze binnen onze organisatie alleen dan, als het onze service en kwaliteit van dienstverlening kan verhogen.

Uiteraard verricht Unit14 haar beveiligingswerkzaamheden als, een door het ministerie van Veiligheid en Justitie erkend particuliere beveiligingsorganisatie, met landelijke toelating onder nr. ND 1297. Onze organisatie is een ECABO-erkend leerbedrijf.

Klanten

Natuurlijk zouden wij diverse referenties, zelfs al onze klanten, in Bunschoten, Spakenburg, Eemdijk, Eembrugge, Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk, Putten, Ermelo, Leusden, Soest, Den Dolder, De Bilt, Bilthoven, Utrecht, Baarn, Hilversum, Loosdrecht, Laren, Naarden, Bussum, die al jaren lang ons het vertrouwen hebben gegeven willen vermelden. Uit trots en dankbaarheid.

Digitaal voor iedereen, voor altijd overal en onuitwisbaar op “het net”.

Wij beveiligen onze klanten. Onze klanten mogen verwachten dat wij niets over hen vermelden. Niet zonder en niet met hun toestemming.