Collectieve beveiliging

Unit 14 Beveiliging verzorgt voor zowel particulieren als bedrijven collectieve beveiliging: op nader te bepalen tijdsblokken rijdt onze surveillant door uw buurt of bedrijventerrein. Om dit mogelijk te maken is het aantal aangesloten deelnemers wel van belang. Neem contact op met onze organisatie om te kijken wat de mogelijkheden zijn in uw buurt!

Wellicht overbodig om te melden, dat er een sterke preventieve werking uit gaat van collectieve beveiliging. Daar de surveillant van Unit 14 Beveiliging met regelmaat, maar niet op vaste tijdstippen, in de buurt aanwezig is en uiteraard kosteloos reageert op assistentieverzoeken in het geval er onregelmatigheden worden geconstateerd. Bijzonderheden worden dagelijks gerapporteerd aan politie en betrokkenen.

Deelnemers van de collectieve beveiliging ontvangen een bordje van Unit 14 Beveiliging dat duidelijk zichtbaar aan de gevel wordt bevestigd.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie?

Bunschoten: 033 - 4325964
Hilversum: 035 - 2003003

null

Erkende beveiligingsorganisatie
ND1297

Klanten

Omwille van de privacy kunnen we geen namen van klanten noemen. Wel kunnen we stellen dat wij uitgebreide ervaring hebben met de beveiliging van grote en kleine bedrijven in diverse branches, zoals eenmanszaken, sportverenigingen, gemeentelijke instanties, bank- en verzekeringswezen, media – en productie bedrijven en zorgorganisaties. Wanneer u dat wenst, kunnen wij in overleg met onze opdrachtgevers, u met hen in contact brengen.