Particuliere beveiliging en bewaking

Wij ontzorgen u graag

Onze geüniformeerde beveiligers zijn goed herkenbaar.
Het controleren van in/uitgaand personen en eventueel goederen vormt een belangrijk onderdeel van hun werkzaamheden. Na sluitingstijd maken de beveiligers van Unit 14 Beveiliging een ronde door uw pand; een laatste check of alle mensen vertrokken zijn, de apparatuur uitgeschakeld is en de ramen en deuren afgesloten zijn.

24 uurs beveiliging
Vanzelfsprekend kan Unit 14 Beveiliging ook 24-uur per dag de beveiliging van uw pand verzorgen eventueel in combinatie met bezetting van de receptie post en de bijbehorende receptie taken.

Onze beveiligers blijven in dit geval non-stop aanwezig op de locatie en omdat gewerkt wordt met een vaste bezetting, worden onze beveiligers een vertrouwd gezicht voor uw organisatie.

Wilt u kijken wat voor u de mogelijkheden zijn, neem contact met ons op, voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer informatie?

Bunschoten: 033 - 4325964
Hilversum: 035 - 2003003

null

Erkende beveiligingsorganisatie
ND1297

Klanten

Omwille van de privacy kunnen we geen namen van klanten noemen. Wel kunnen we stellen dat wij uitgebreide ervaring hebben met de beveiliging van grote en kleine bedrijven in diverse branches, zoals eenmanszaken, sportverenigingen, gemeentelijke instanties, bank- en verzekeringswezen, media – en productie bedrijven en zorgorganisaties. Wanneer u dat wenst, kunnen wij in overleg met onze opdrachtgevers, u met hen in contact brengen.