Uw gecertificeerde beveiliger in Midden-Nederland
banner

Alarmopvolging / Sleutelbeheer

Particuliere beveiliging

Unit 14 Beveiliging verzorgt 24 uur per dag de opvolging van alle meldingen van uw alarmsysteem. Onze professionele werkwijze leidt tot een zeer snelle responstijd na een ontvangst van een melding. Wij zijn werkzaam in een relatief klein gebied met meerdere auto’s, die allemaal zijn uitgerust met GPS. Onze goed opgeleide surveillanten zijn hierdoor altijd snel ter plaatse.

Na een melding controleert onze surveillant uw pand en neemt de benodigde maatregelen. De surveillant zorgt voor de afhandeling en begeleiden indien nodig hulpdiensten in uw pand. Wanneer u dat wenst, kunnen wij ook de afhandeling bij een melding voor u regelen. Denk daarbij aan afdichten bij glasschade, vervangen van sloten, dichtschroeven van deuren na een rake inbraak.

Alle panden die worden beveiligd door onze organisatie worden op zichtbare plekken voorzien van borden “beveiligd door Unit 14 Beveiliging”. Hier gaat een zichtbaar preventieve werking van uit.

Meer informatie?

Bunschoten-Spakenburg

033 43 259 64

Hilversum

035 20 030 03

Kosten

€63,53

Per uitruk, incl. 21% BTW

€363,00

Per jaar, incl. 21% BTW

Vrijblijvend kennis maken

Graag komt een van onze collega’s bij u langs om kennis te maken, om onze dienstverlening nader met u te bespreken en kijken wat voor u de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.