Brand- en sluitrondes

Unit 14 Beveiliging beschikt over een mobiele surveillance dienst. Wilt u begeleiding bij het openen, sluiten of controleren van uw pand? Eenmalig, of wilt u dat wij dit dagelijks voor onze rekening nemen? Geen probleem.
Voor een groot aantal bedrijven in het Gooi en Bunschoten – Spakenburg (eo) verzorgen wij de dagelijkse opening en sluiting van het pand. Op de door u gewenste tijden zijn wij aanwezig en houden wij toezicht conform de met de opdrachtgever afgesproken instructies.

Wat u wenst, voeren wij voor u uit

Opening pand
Bij het openen van het pand, kunt u denken aan

  • het ontgrendelen van deuren (bijvoorbeeld het materiaalhok van de schoonmaak, roldeur parkeergarage)
  • lichten aan doen
  • alarm uitschakelen
  • wachten totdat de eerste medewerkers aanwezig zijn
  • etc.

Sluiting pand
Onze geüniformeerde beveiligers kunnen uw pand sluiten conform uw instructies. Hiermee weet u zeker dat alle medewerkers naar huis zijn, Maar ook dat de ramen gesloten zijn, wanneer u dat wenst alle apparatuur is uitgeschakeld, de vaatwasser aangezet wordt, de lichten uit zijn, het alarm ingeschakeld is en het pand afgesloten.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie?

Bunschoten: 033 - 4325964
Hilversum: 035 - 2003003

null

Erkende beveiligingsorganisatie
ND1297

Klanten

Natuurlijk zouden wij diverse referenties, zelfs al onze klanten, in Bunschoten, Spakenburg, Eemdijk, Eembrugge, Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk, Putten, Ermelo, Leusden, Soest, Den Dolder, De Bilt, Bilthoven, Utrecht, Baarn, Hilversum, Loosdrecht, Laren, Naarden, Bussum, die al jaren lang ons het vertrouwen hebben gegeven willen vermelden. Uit trots en dankbaarheid.

Digitaal voor iedereen, voor altijd overal en onuitwisbaar op “het net”.

Wij beveiligen onze klanten. Onze klanten mogen verwachten dat wij niets over hen vermelden. Niet zonder en niet met hun toestemming.