033-4325964

Zuidwenk 80, 3751 CG, Bunschoten Spakenburg

Alarmopvolging

Een alarm komt nooit gelegen. Tijdens nachtrust, vakanties of afwezigheid. Net op een moment dat het niet uitkomt, is het lastig hier zelf de noodzakelijke aandacht aan te schenken. Te vaak komt het voor dat – indien een opvolging wordt verricht door niet goed opgeleide en hiervoor voorbereide personen – de eigen veiligheid wordt vergeten. Met alle risico’s van dien.

Ons doel is het voorkomen of beperken van extra schade voor personen en aan eigendommen. Dit doen wij door in rust, snel en adequaat op te treden.

Na het ontvangen van een alarmmelding wordt onze surveillancedienst direct aangestuurd. Wij stellen op locatie een onderzoek in naar de herkomst en oorzaak van het alarm en nemen de vooraf met u afgesproken maatregelen. Alles binnen onze veiligheidsprotocollen.

Door onze onafhankelijkheid zijn wij alleen gebonden aan de verwachtingen van onze klanten, binnen onze mogelijkheden en wettelijke regelgeving.

Indien er onverhoopt zaken zijn buiten onze mogelijkheden, beschikken wij over een groot netwerk van dienst- en hulpverleners. Zij handelen snel en verlenen kwalitatief goede service, zodat een passende maatregel of voorziening bijna altijd binnen handbereik ligt. Dag en Nacht. 24 uur. 7 dagen per week.

Meer informatie?

(033) 432-59-64

null

Erkende beveiligingsorganisatie
ND1297

Klanten

Een greep uit onze klanten

Natuurlijk zouden wij diverse referenties, zelfs al onze klanten, in Bunschoten, Spakenburg, Eemdijk, Eembrugge, Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk, Putten, Ermelo, Leusden, Soest, Den Dolder, De Bilt, Bilthoven, Utrecht, Baarn, Hilversum, Loosdrecht, Laren, Naarden, Bussum, die al jaren lang ons het vertrouwen hebben gegeven willen vermelden. Uit trots en dankbaarheid.

Digitaal voor iedereen, voor altijd overal en onuitwisbaar op “het net”.

Wij beveiligen onze klanten. Onze klanten mogen verwachten dat wij niets over hen vermelden. Niet zonder en niet met hun toestemming.