Alarmopvolging / Sleutelbeheer

Unit 14 Beveiliging verzorgt 24 uur per dag de opvolging van alle meldingen van uw alarmsysteem. Onze professionele werkwijze leidt tot een zeer snelle responstijd na een melding. Wij zijn werkzaam in een relatief klein gebied met meerdere auto’s, die allemaal zijn uitgerust met GPS. Onze goed opgeleide surveillanten zijn hierdoor altijd snel ter plaatse.

Na een melding controleren onze surveillanten uw pand en nemen de benodigde maatregelen. Zij zorgen voor de afhandeling en begeleiden indien nodig hulpdiensten in uw pand. Wanneer u dat wenst, kunnen wij ook de afhandeling bij een melding voor onze rekening nemen. Denk daarbij aan afdichten bij glasschade, vervangen van sloten, dichtschroeven van deuren na een rake inbraak.

Alle panden die worden beveiligd door onze organisatie worden op zichtbare plekken voorzien van borden “beveiligd door Unit 14 Beveiliging”. Hier gaan een zichtbaar preventieve werking van uit.

Kosten

    • Per jaar € 302,50 incl. 21% BTW
    • Per uitruk € 55,66 incl. 21% BTW

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak

Meer informatie?

Bunschoten: 033 - 4325964
Hilversum: 035 - 2003003

null

Erkende beveiligingsorganisatie
ND1297

Klanten

Omwille van de privacy kunnen we geen namen van klanten noemen. Wel kunnen we stellen dat wij uitgebreide ervaring hebben met de beveiliging van grote en kleine bedrijven in diverse branches, zoals eenmanszaken, sportverenigingen, gemeentelijke instanties, bank- en verzekeringswezen, media – en productie bedrijven en zorgorganisaties. Wanneer u dat wenst, kunnen wij in overleg met onze opdrachtgevers, u met hen in contact brengen.