033-4325964

Zuidwenk 80, 3751 CG, Bunschoten Spakenburg

Brand- en sluitrondes

Aan het eind van de werkdag, rond een vooraf afgesproken richttijd, komt onze surveillancedienst langs. Zij controleren of iedereen het pand heeft verlaten, alle deuren, ramen en hekken zijn gesloten én de locatie voor de nacht of weekend keurig wordt achtergelaten. Het eventueel aanwezige alarmsysteem wordt door ons geactiveerd alvorens de locatie afgesloten achter te laten.

Tal van mogelijkheden zijn op afspraak mogelijk, ook in collectief verband.

Het is niet aan te bevelen iedere medewerker zomaar sleutels en codes van alarmsystemen te verstrekken.

Wist u dat veel klanten kiezen om de brand- en sluitronde te laten uitvoeren op afroep? Of op de momenten dat de persoon die normaal gesproken afsluit tijdelijk niet aanwezig is?

Meer informatie?

(033) 432-59-64

null

Erkende beveiligingsorganisatie
ND1297

Klanten

Een greep uit onze klanten

Natuurlijk zouden wij diverse referenties, zelfs al onze klanten, in Bunschoten, Spakenburg, Eemdijk, Eembrugge, Amersfoort, Hoevelaken, Nijkerk, Putten, Ermelo, Leusden, Soest, Den Dolder, De Bilt, Bilthoven, Utrecht, Baarn, Hilversum, Loosdrecht, Laren, Naarden, Bussum, die al jaren lang ons het vertrouwen hebben gegeven willen vermelden. Uit trots en dankbaarheid.

Digitaal voor iedereen, voor altijd overal en onuitwisbaar op “het net”.

Wij beveiligen onze klanten. Onze klanten mogen verwachten dat wij niets over hen vermelden. Niet zonder en niet met hun toestemming.